Denne gangen takker 68-åringen garantert ikke nei til jobben i Real Madrid

Skal den neste Zidane inn i denne klyngen? (foto: real madrid)

Når en Real Madrid-trener enten trekker seg eller får sparken, kan dette bety store omrokkeringer i  Europas fotball-verden. Én trener som fortjener det skal inn i Real, mens Zidane som er fri skal inn i en annen toppklubb. En annen franskmann har takket nei til jobben i Real Madrid to, tre ganger. Vi tror ikke han gjør det denne gangen.

Det er lov å spekulere.

Real Madrid søker topptrenere som er inne for det lange løp. Arsene Wenger passerte 20 sesonger for Arsenal, og har ikke helt bestemt seg for hva han skal foreta seg.

Det var før Zinedine Zidane trakk seg som trener hos verdens beste klubb.

Har mer i seg. (foto: arsenal)

-Jeg tror jeg takket nei til trenerjobben hos Real sånn to, tre ganger. Det er en av klubbene jeg elsket som barn, sier Wenger ifølge beINsports.

Neste spørsmål overrasker oss ikke når det gjelder Wenger, men franskmannen er trolig en av de få i toppfotballen som lever etter disse verdiene.

-Når vi bygget Emirates Stadium ba bankene meg om å forplikte meg for fem år. Den første gangen Real kontaktet meg var før disse fem årene var gått. Jeg tenkte: Nei, det kan jeg ikke gjøre. Det ville være å forråde klubben min, sier den tidligere Arsenal-treneren.

Wenger har gitt signaler om at han er langt fra ferdig med fotballen. Får han telefonen fra Madrid, kommer han ikke til å si nei denne gangen.

Garantert.

Det siste om Real Madrid

Les også: Gladnyhet for dopingdømt landslagskaptein

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp