Prat med Luis, lad. (foto: liverpool, twitter)

Det er ikke ofte Liverpool strekker seg godt over grensen for å hente inn en forsterkning. I tilfellet Darwin Nunez har kritikere øst ut med sitt misnøye om at klubben har gjort det. Den tidligere Benfica-spilleren er i samme posisjon som Erling Haaland. Fra første spark måles spilleren utfra et geni-eller-flopp-perspektiv. Det var derfor en glisende Klopp som møtte pressen etter testkampen mot RB Leizpig.

Ja, det er «bare» en testkamp, men nei, en klubb som RB Leipzig slipper ikke frivillig inn fem baklengs. Derfor skal ingen ta fra Darwin Nunez eller Klopp gleden av å ha overkjørt Bundesligas fjerdebeste klubb 5-0.

LES: Ronaldos Manchester United-strategi fungerer neppe igjen

Spesielt ikke når det er rykende ferske Nunez som noterte seg for fire av scoringene.

-Vi tenker alltid at hvis du betaler mye penger for en spiller, så er det ikke noe press. Spillerne er alle sammen helt normale mennesker, og plutselig er de første berøringene ikke så gode, begynner Klopp til klubbens hjemmeside.

Det Klopp viser til, er ulike videoer på sosiale medier der Nunez har brent store sjanser under diverse Liverpool-treninger.

-Denne generasjonen av spillere ser hva som foregår på sosiale medier. Det er ikke særlig lurt, men det gjør de. Det betyr at de får det travelt, fordi de vil bevise det for seg selv, fortsetter Liverpool-manageren.

I tilfellet Nunez så det ut til å fungere med dissing på sosiale medier. Uruguayaneren hadde det skikkelig travelt. Fire scoringer mot RB Leipzig og en glisende fornøyd Klopp.

-Dette var av naturlige årsaker den beste måten å lukke munnen på alle kritikerne. Darwin er en annen type angrepsspiller enn de vi har hatt, men han er skikkelig dyktig, kommer det fra Klopp.

Fire scoringer bekrefter dette.