Mino Raiola

Den 28 februar ble det meldt at en av verdens mest innflytelsesrike fotballagenter Mino Raiola er død, men så kom både hans samarbeidspartnere og han selv med avkreftende melding. Agenten var forbannet over ryktet om hans død.

Noen timer etter det igjen fikk vi bekreftet han faktisk levde, men at han var veldig syk. – I dag blir hans død bekreftet av hans familie.

Les: Neste sjef hos Manchester United har sagt opp

Raiola ble innlagt på sykehus i Milano i januar og gjennomgikk en operasjon. Han var agent for superstjerner som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Erling Braut Haaland. – Alfie Haaland skriver på Twitter: Hvil i fred. Den beste

Lørdag bekrefter imidlertid familien og skriver i innlegget at Raiola har kjempet mot sykdom en stund.

– I dyp sorg deler vi nyheten om at en av de mest omtenksomme og fantastiske fotballagentene noensinne har gått bort.

– Mino kjempet til det siste med samme styrke som han kom til forhandlingsbordet med for å forsvare spillere. Som vanlig gjorde Mino oss stolte uten at det gikk opp for ham.

Med uendelig sorg deler vi bortgangen til den mest omsorgsfulle og fantastiske fotballagenten som noen gang har vært, skriver familien på Raiolas konto.

Den beste, skriver Erling Braut Haaland etterfulgt av et hjerte på Instagram – under et bilde av 21-åringen og Raiola.

Les på engelske klubber: Manchester United fan Jim Ratcliffe byr flerfoldige milliarder mer for Chelsea enn neste budgiver