Klar for Tottenham? (foto: perri, twitter)

For noen tiår siden holdt vi pusten hver gang en brasiliansk keeper fikk et lompeskudd mot seg. Nå leverer denne nasjonen noen av de beste i verden.

Alisson har vist Liverpool, England og verden at du kan stole på en brasilianer som får ansvaret å ta på seg keeper-hanskene.

Har endret spillereglene på Anfield. (foto: alisson, twitter)

Nå regnes ikke Lucas Perri som en av de beste i verden – ennå. 21-åringen har så langt bare fått vise seg frem hos Sao Paulo, men formaliteter gjestår før Perri får teste seg i England.

Har ikke så mye å tape? (foto: perri, twitter)

Les: Solskjær: «Du kan sparke ham ned, men han vil alltid reise seg»

Ifølge Evening Standard jobbes det hardt hos Crystal Palace for at brasilianeren blir klar for overgang før søndagens FA Cup-kamp mot Tottenham.

Brasilianeren er ventet på mandag for medisinsk test. Forventningene er høye hos Palace. Etter Julian Speronis flaue keepertabbe mot Liverpool på lørdag kan det bare bli bedre.

Les: Klopp hyller blodige knær

Stakkars Speroni var stand inn for skadede Vicente Guaita and Wayne Hennessey, men skal slippe å få skylden for at Liverpool gikk seirende ut av denne fotballkrigen.

Nå skal altså Perri, som fortsatt har til gode å få sin senior-debut hos Sao Paulo, redde Palace mot Tottenham.

Dritt. (foto: crystal palace)

Opptakten hører alt annet en god ut, men med Kane og Ali ute, så kanskje det er en ørliten sjanse for at brasilianeren «overlever» sin debut i England- hvis han får klarsignal.

Eller ser vi rett og slett den neste Alisson?

Les: Forlengst glemt på Anfield – nå skal han redde Tottenham