The beast. (foto: dortmund, twitter)

Beppe Marotta er nå sjef for Inter Milan, men ledet rivalen Juventus frem til 2018. Når italieneren tar en oppsummering på det han har angret på i tiden hos Juve, kommer Erling Haaland øverst på lista.

-Jeg har har mange ting jeg angrer på, det siste var Halland som kunne ha kommet til Juventus for to-tre millioner euro, forteller Marotta ifølge Football-Italia.

Les: Dobler lønna til Haaland

Etter 68 scoringer på 67 kamper hos Borussia Dortmund og nominert til Ballon d´Or, er Haaland utenfor Serie A-klubbenes rekkevidde, skal vi tror Marotta.

-Haaland er en av de beste angrepsspillerene i Europa nå. Kan han komme til Italia nå? Absolutt ikke. Det er en enorm avstand til Premier League og La Liga. Vi er en overgangsliga og ikke den siste destinasjon, kommer det fra Inter-sjefen.

Tilgir ikke seg selv for Haaland-tabben. (foto: marotta, twitter)

Tretti millioner kroner for Haaland, det hadde vært noe. Så hører det med til historien at det ikke er sikkert at Haaland hadde opplevd den samme eventyrlige utviklingen hvis han hadde valgt den gamle dame.

For Marotta blir det uansett noe han neppe kommer til å tilgi seg selv for. Han så aldri Ballon d´Or-potensialet i den unge nordmannen.

Les: Dobler lønna til Haaland