Erik ten Hag. er sikkert også spent på hva det blir til på eiersiden. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag har forsvart Anthony Martial denne sesongen. Selv om franskmannen har vært skadeforfulgt store deler av sesongen, er effektiviteten hans foran motstandernes mål stor. På lørdag måtte United reise seg fra det sure 1-0 tapet mot West Ham, mot Wolverhampton kunne David de Gea denne gangen gå av kamparenaen med hevet hode.

Spanjolen sto for clean sheet, på topp sørget Anthony Martial for å score Man United i ledelsen etter 32. minutter på assist fra Antony.

LES: Toppkandidat hos Sir Jim Ratcliffe

1-0 ledelse til pause, men United-supporterne har sett det snu før.

Denne gangen snudde det ikke.

I andre omgang var det ikke mye finspill som ble servert, hjemmelaget hadde noen muligheter men manglet edge foran Wolves-keeper Daniel Bentley. Jadon Sancho hadde en stor sjanse i det 73. minutt der han tok med kula inn i feltet, dro til en flat ball mot det korte hjørnet, men ble stanset av en årvåken Bentley.

Nitti minutter ble passert uten flere scoringer, så stakk tenåringen Alejandro Garnacho inn i dybden, tok noen elegante dragninger før han plasserte ballen sikker i mål til 2-0.

Tre poeng på tabellkontoen og fire poeng ned til Liverpool 5. plass. Presset ligger nå på Jürgen Klopp og gjengen som skal opp mot Leicester på mandag.