Den nye Southampton manageren er en fargeklatt

Fordommer er en farlig ting, da Jürgen Klopp for alvor entret scenen i fotballverden som manager for Liverpool ødela han fullstendig vårt inntrykk av at tyskere er dyktige, men kjedelige. Jürgen Klopp er full av humor, energi og tøys samtidig som han er en eksepsjonell leder. 

Etter at Mark Huges fikk sparken i Southampton var undringen stor på hvem de skulle hente, fasiten var en Jürgen Klopp kopi fra Østerrike. I Ralph Hasenhuttl får Mohamed Elyounoussi og resten av Southampton en inspirerende, knakende dyktig og morsom leder.

Det er ikke uten grunn han har fått kallenavnet «Klopp of the Alps»

Les: Treneren som garantert gjør seg bemerket i Premier League

Vi er ikke i tvil om at han klarer oppgaven med å holde Southampton i Premier League, han gjorde underverker i sin tid i RB-Leipzig, han vil gjøre underverker også i Premier League.

Southampton er fullstendig klar over hvilket lykketreff av en manager de nå har fått på plass.

Les: Talentfabrikken Stabæk vil måtte lide

Ralph steg frem som vår ideelle kandidat. Som trener utstråler han lidenskap, struktur og en god evne til å kommunisere. Han har også appetitten til å vokse, noe vi søker hos Southampton, uttalte styrelederen på klubbens hjemmeside.

Vi kjenner at dette blir en trener som vil gi Southampton og også Premier League en ekstra dimensjon.

Betsson: Deler ut 1 million i ekstra cash, 20 000 kroner hver dag og 500 000 kroner til en lykkelig vinner. Se mer i Betsson sin julekalender.