Den nye Newcastle-manageren sier: No!

224
I am a no man. (foto: newcastle, twitter)

Newcastles eier har kommet i clinch både med Keevin Keegan og Rafael Benitez på sin vei. Det er ikke ukjent at det blåser friskt på toppene i engelske klubber, men etter Steve Bruce sine uttalelser, kan det bety en rask exit for den nye mangeren – eller en trenerkapasitet som også får det beste ut av eiere og ledelsen.

Steve Bruce var krystallklar da han presenterte sin nyinnkjøpte brasilianer at han som manager ikke er der for å bære bagen for Mike Ashley (eller andre eiere).

Les: Guardiola har resignert: «Hvis han vil til en annen klubb kan han gjøre det»

-Dere kjenner meg lenge nok til å vite at jeg ikke er noens «yes man». Jeg har vært med på for mye til dette. Det er sagt at jeg er en puppet og ikke bestemmer over overgangene, men jeg vil definitivt være meg selv, som jeg alltid har vært. Vi har hatt samtaler, der det kom frem at det er penger å bruke. Nå kommer beviset, sier Bruce ifølge The National.

Les på Popidol: United er ikke lenger verdens mest verdifulle klubb

For å understreke poenget bekreftet Bruce i en bisetning at de også er interessert i Nice-spissen Allan Saint-Maximin.

Vi har trua på deg, Bruce!

Les: Tottenham hypp på å slå overgangsrekorden to ganger denne sommeren