Marcus Thuram

Den franske landslagsspissen Marcus Thuram er definitivt ferdig i Borussia Mönchengladbach. – Han skal være i den tyske klubben frem til sommeren, men så venter nye eventyr. Det har blitt vanligere og vanligere å gjøre som Martin Ødegaard da han forlot Drammen for å dra ut i den store verden.

Martin Ødegaard besøkte Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Manchester United og favorittklubben Liverpool før han landet i kongens klubb. – Det var først da han ankom Arsenal det virkelig tok av for drammenseren.

Erling Braut Haaland gjennomførte også en miniturne før han landet i den lyseblå delen av Manchester, men det handlet mer om hvem som ville betale mest og mindre om alt det andre.

Les: Mason Greenwood i to lange møter med Manchester United

Det har tatt fullstendig av etter VM i Qatar

Flere klubber blir satt opp mot hverandre og må komme med innspill på hvordan de, i tillegg til å betale godt skal sørge for en god utvikling. – Etter VM og en god sesong i Bundesliga har interessen for 25 åringen eksplodert.

Borussia Mönchengladbach har forsøkt å få til en forlengelse, men bekreftet for ikke så lenge siden at Marcus Thuram ville gå videre og at han stod fritt til å snakke med andre klubber da det bare er noen få måneder igjen av avtalen.

Og snakke det gjør han. Chelsea, Manchester United, Paris Saint-Germain, Atlético Madrid og Inter Milan har alle fått forklare hvorfor akkurat de er best, eneste som slipper billig unna er Barcelona som har vært Thurams drømme klubb siden han var en liten gutt.

Les: Ruben Selles får jobben med å redde plassen

Mundo Deportivo skriver at Thurams agent har tilbudt spissen til Barcelona, men også i tilfelle Barcelona skal et besøk til for å finne ut av om de faktisk passer sammen og at det ikke bare er en «barnslig drøm».

Thuram har denne sesongen satt 14 mål og gitt fire målgivende pasninger på 23 kamper. Han kom til «Fölen» fra Guingamp sommeren 2019.