Demba Ba

Til tross for at Dembe Ba i sommer skrev under for FC Lugano fant han nå ut, noen få uker senere at nok var nok. 36 åringen takker alle for den vidunderlige reisen som han har fått være med på og alle han har møtt på veien.

Senegaleseren som har en meget imponerende CV med klubber som West Ham, Newcastle, Besiktas og Chelsea forteller ikke hva han har tenkt til å gjøre nå.

Les: «En genuin mulighet for at han kan signere en ny kontrakt nå»

Demba Ba har gjennom sine år i Premier League og også i Kina fått mange gode kontakter, så hvis han vil gå i fotsporene til å mange andre og bli trener er det flust av muligheter. . Han har vunnet Europa League med Chelsea i 2013 og vant to ganger den tyrkiske tittelen, først med Besiktas i 2016-17 og deretter Istanbul Basaksehir i 2019-20.

Senegaleseren signerte en ettårskontrakt for FC Lugano i sommer, den sveitsiste klubben legger ingen hindringer i veien selv om kontrakten avsluttes nesten før den har startet.

Les: På søndag ble vi minnet på hvor ekstremt dyktig Mourinho egentlig er

Ba flyttet til England i januar 2011 da han kom til West Ham fra Hoffenheim, etter å ha scoret 40 mål på 103 kamper for den tyske klubben.

Han scoret syv mål på 13 kamper for Hammers før han flyttet til Newcastle bare seks måneder senere.

For Newcastle scoret han 29 ganger på 57 kamper, og begynte i Chelsea i januar 2013 hvor han bare startet 23 av sine 51 kamper – og scoret 14 mål – han havnet som tredjevalg bak Samuel Eto’o og Fernando Torres.

Mellom oppholdene i Tyrkia spilte han også i Kina for Shanghai Shenhua.