Nøyer seg ikke med å komme tilbake til nivået han holdt på topp.

Hvis noen var i tvil om at Dele Alli er på vei bort fra Tottenham blir all tvil feid av banen etter at klubben valgte å hente Gareth Bale samtidig som Dele Alli er ute andre kamp på rad.

Etter å ha tapt første kamp (mot Everton) ble det storseier i dag mye takket Son Heung-min som satte inn hele fire mål, Harry Kane stod for det siste i 2 – 5 seieren mot Southampton.

Les: «Til alle Tottenham fans, etter 7 år! I’m back»

The Telegraph er Alli «angry and angry» over avgjørelsen å ikke ta han med. De skriver også at Paris Saint-Germain har startet samtaler med stjernen om en overgang.

Plutselig ble det ganske så trangt hos Tottenham med nysigneringer av høy klasse i Gareth Bale og Sergio Reguilón.

Les: Uffda! Nicky Bille tilbake i fengsel

Dele Alli er forbannet.

Det gikk rykter om at Dele Alli skulle være en brikke i Gareth Bale overgangen, og da han ikke var med i hverken Premier Laegue starten mot Everton eller da de beseiret Lokomotiv Plodiv i kvalifiseringen i Europa League, ble det for mye.

Daily Mail melder at Tottenham-spillerne ble veldig overrasket da de fikk beskjeden om at stjernen ikke skulle være med i dag heller

Stjernen startet kampen mot Everton, men ble erstattet. Det er flere enn Paris Saint-germain som kunne tenke seg Dele Alli sin underskrift, blant Real Madrid og Inter Milan.