Fikk faktisk strekke på beina i europaligaen. (foto: tottenham, twitter)

Vi mistenker i utgangspunktet ikke fotballspillere bevisst å velge temaer eller vendinger som indirekte skal uttrykke det de ikke kan si direkte. I tilfellet Dele Alli er vi ikke så sikre.

Det gikk hete rykter om en overgang til PSG i januar, men det hele endte med at 24-åringen ble holdt igjen i kulda hos Mourinho og stusslige 541 spilleminutter så langt i sesongen. Før Europaligakampen (hvor han faktisk fikk spille), trakk Alli frem hvor fantastisk det var i klubben under Maurico Pochettino.

Les: Endelig kom magien frem hos Tottenham

-Jeg var veldig heldig å ha en manager som Pochettino. Han var en utrolig type og veldig erfaren. Han hentet meg til seg hvis jeg gjorde dumme ting og snakket med meg. Ikke som en far, but that sort of vibe, sier Alli ifølge Sun.

Snakket med meg.

Det er ikke første gang vi har hørt om spillere under Mourinho som føler seg uttafor.

Da Mourinho denne uken fikk spørsmålet om alle var happy i Tottenham-garderdoben, kunne ikke portugsieren la være.

-I alle garderdober er det misfornøyde spillere… Du kan ha misførnøyde profesjonelle, én som er misfornøyd men føler at hans plikt er å jobbe, jobbe, jobbe og jobbe. Og så er det den misfornøyde spilleren som ikke tror det er jobben hans å kjempe og jobber hvert eneste minutt for troppen og for klubben, sier Mourinho ifølge Teamtalk.

Les på Engelske klubber: Tett på avtale med Thierry Henry

Hvorfor Mourinho ikke lot Dele Alli slippe på utlån i januar er vanskelig å forstå. Vi digger portugiseren, men noen gode people skills er dessverre ikke managerens sterke side.

Les: Solskjærs hastverk kan bare bety én ting