Får sin sjanse, men ikke hos Conte. (foto: dele alli, twitter)

Den engelske midtbanespilleren Bamidele Jermaine «Dele» Alli er inne i sitt sjette år for Tottenham, men det var mye bedre før Jose Mourinho overtok som manager. Dele Alli var en av tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino sine absolutte favoritter og nå som manager i Paris Saint-Germain ønsker han å samle den «gamle gjengen»

Tiden er perfekt for Alli å dra videre, han får spilt mindre enn han ønsker, ved et bytte kommer han til en trygg havn, Tottenham derimot er usikker på om de vil selge. – Jose Mourinho er hektet av i toppkampen og er for øyeblikket utenfor topp fire, samtidig som mange av de spillerne som blir prioritert har høy slitasje.

Les: Skade gir Ørjan Nyland mulighet til å ta på seg keeperhanskene igjen raskt

Mauricio Pochettino sitter på en enorm pengesekk i Paris Saint-Germain og skal ha fortalt at det er tre spillere i Tottenham han gjerne vil lokke til Paris, i tillegg til Dele Alli er både Son Heung-min og Harry Kane høyt på hans ønskeliste. Tar vi med danske Christian Eriksen, som skal bort fra AC Milan er mange fra den «gamle gjengen» samlet.

Les: Advarsel til deg som ble tvunget til å se «Sex og singelliv» – Nå kommer de tilbake