(foto: west ham, twitter)

Den 22 år gamle defensive midtbanespilleren Declan Rice føler han har levert det som kan kreves av han i West Ham. – Han kom fra sin barndomsklubb Chelsea i 2014 og har siden det, sakte, men sikkert blitt klubbens viktigste spiller.

Ikke bare er han en naturlig del av det engelske landslaget, han burde være i en klubb som spiller i Champions League. – Selv om West Ham bare var 2 poeng unna kvalifisering sist sesong er sannsynligheten svært liten for at de skal lykkes.

Les: Roma sender tidligere lokalhelt Alessandro Florenzi til rivalen

Da har gamleklubben Chelsea en opplagt større sjanse, det samme har Manchester United som begge i et normalår kvalifiseres og som begge er svært interessert i Declan Rice.

The Telegraph melder at Declan Rice fikk sjokk da han hørte West Ham krever 100 millioner pund for å selge han. – Han er ikke fornøyd og har signalisert han ikke vil forlenge kontrakten, akkurat den trusselen har ikke spesielt skarpe tenner, han kontrakt løper til sommeren 2024 med mulighet for utvidelse med ytterligere år.

Declan Rice mener prisen er alt for høy og at det gjør han usalgbar. Da han signerte sin nåværende kontrakt noen dager før nyttårsaften 2018 ble han lovet en fair behandling når det kom inn noen gode tilbud.

Les på F7: Forbyr fyllekjøring med elefant