Henderson visste tidlig at han er nr. 1. (foto: united, twitter)

Da Solskjær hentet tilbake Dean Henderson fra utlån hos Sheffield United snudde pila for Chris Wilder og gjengen. Fra en sterk 9. plass forrige sesong med Henderson mellom stengene, til nedrykk uten.

For Henderson kunne ikke invitasjonen fra United om å kjempe om spilletid med David de Gea avslås. For ifølge José Mourinho har Henderson planlagt dette scenariet allerede som 4. keeper hos United.

Les: The Times: Leicester henter fransk målmaskin

På spørsmål til Mourinho om hvem som fortjener å være førstekeeper hos Manchester United, fortalte den tidligere United-manageren om en ekstremt målbevist Henderson.

-Jeg mener de er begge gode keepere. Jeg vet ikke om de er fenomenable keepere, eller i Dean Hendersons tilfelle, ikke fenomenal ennå. Når jeg sier not yet, sier jeg at han vil bli det. Jeg traff ham hos United da han var gutt, og jeg husker at han spurte meg om å gå på utleie. Han sa at når han kom tilbake, skulle han komme tilbake for å bli nr. 1, mimrer Mourinho til The Times.

Les på Popidol: Tidligere Manchester United-stjerne møtte UFO

-Han fortalte meg det da han var 4. valget. Han er en gutt med en utrolig selvtillit, og jeg tror han er klar, avslutter portugiseren.

Mourinho har talt. Dean Henderson har visst det hele tiden.

Les: Jose Mourinho nær sin første Roma signering