Den nyeste Eliteseriespilleren er 17 år

Stabæk sin nye signering, angrepsspilleren Oscar Aga har vært tilknyttet Stabæk de to siste sesongene, etter å ha spilt sine ungdomsår i Lyn. Han har en rekke kamper for de aldersbestemte lagene, og har hatt opptredener på B-laget.

Les: Stabæk-stjerne nektet å forlate klubben

I høst var han på klubbens G16-lag, som ble norgesmestere i sin klasse.

17-åringen har klatret raskt i Stabæk-systemet. I november tok han NM-gull med Stabæk G16. Aga fikk en drømmedebut for Stabæk i begynnelsen av januar, han noterte seg nemlig på scoringslisten i sin første test med A-laget. Nå har Oscar Aga signert en kontrakt som gjør han til Stabæk-spiller de neste tre årene.

– Det er utrolig deilig. Det er et stort steg opp fra G16 og juniorlaget, men jeg føler jeg har gjort det bra på treninger og vist meg frem i kamper så det er deilig å få muligheten, sier Oscar Aga, som for øyeblikket er på treningsleir i Marbella med Stabæk.

Aga er en spiller Stabæk kan nytte godt av i fremtiden. Slik beskriver han seg selv som spillertype.

– Jeg er spiss. Kan også spille kant. Jeg er en spiller som er på rett plass til rett tid som scorer mål. Er også god i kombinasjonsspillet og til å spille opp mine lagkamerater.

Angrepsspilleren er tydelig på hvordan han ønsker å prege Stabæk fremover.

– Det er å score mål. Avgjøre kamper. Få litt målpoeng.

Aga setter stor pris på måten Stabæk jobber på og tilliten unge spillere blir vist.

– Det er betryggende. Stabæk er en klubb som satser på unge spillere og gir de muligheten. Hvis jeg får muligheten så skal jeg ta den!

 

Forrige artikkelLiverpools største svakhet er avdekket
Neste artikkelIkke så optimistisk lenger
DEL