Sergino Dest

Selv om det nå er trukket i tvil av ESPN at Barcelona selger nederlandske Frenkie de Jong til Manchester United for en milliard er vi rimelig sikre at en overgang likevel blir gjennomført.

Ifølge ESPNs kilde vil Manchester United møte en seig motbakke frem mot en eventuell forhandling, det er to forhold som gjør Uniteds posisjon svakere.

For det første har de Jong har gitt uttrykk for at han ønsker aller mest å bli værende hos Barcelona, snart ankomne Manchester United manager Erik ten Hag ikke har tiltrekningskraft nok til å få 25-åringen til å endre holdning. og for det andre hvis Barcelona må selge, vil det helst være, sette med De Jong sine øyne til en klubb som spiller i Champions League.

Pengene rår, her som andre steder. ! Barcelona-spillerne Gerard Pique, Sergino Dest og Martin Braithwaite er alle aktuelle for Premier League.

Giorgio Chiellini: Gir seg etter 17 år i klubben

Ifølge Sport, jobber Chelsea for å få inn den meget allsidige forsvarsspilleren Sergino Dest.

De blå er i desperat behov for defensive forstrekninger. En rekke spillere forsvinner! Antonio Rudiger og Andreas Christensen drar begge til henholdsvis Real Madrid og Barcelona.

The Blues står også i fare for å miste Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta, som sådan er det ikke noe sjokk at Chelsea ser mot USA-stjernen Dest.

Backen, som kan spille venstreback eller høyreback, er en av de ni spillerne de ønsker å gå videre med.

Sport skriver at Dest vil sannsynligvis kan komme på et røverkjøp på rundt 17 millioner pund.

Vi har tidligere rapportert at 21-åringen er på Leeds sommerhandleliste. Dessverre ser det stygt ut for De hvite etter gårsdagens tap mot nettopp Chelsea. Leeds ligger under streken med samme poeng som Burnley som har en kamp mindre spilt. Leeds er helt uaktuelt for Sergino Dest hvis de skulle rykke ned til Championship.

SE DEN UTROLIGE LISTEN: Pengemaskinen Borussia Dortmund