Det er mange som nøler med å gi informasjon til noen du ikke kjenner hvem er. – Det er derfor en fordel at du sjekker med et nettsted som vårt, og at du kan bruke BankID for innlogging.

Det er en fordel å holde deg oppdatert på hva forskjellige spillsider har å tilby og hva som skjer i sporten du vil satse på. Det er store forskjeller på sider og med forskjellige fokusområder, tilbud og odds.

Å spille uten konto er en moderne og enkel måte for spillere å komme i gang og spille på bare sekunder. Når du spiller uten konto eller odds uten konto kommer fra spillsidene og nettcasinoene som dukket opp i løpet av 2017 og 2018, og fremskyndet registreringsprosesser og uttak fordi de kunne identifisere spillerne sine med BankID og dermed slippe lange bekreftelsesprosesser.

Da var det ikke påkrevd å lagre spillerens informasjon, og derfor kunne du drive kontofrie spillsider.

Hvordan er det mulig å spille uten konto?

Årsaken til å satse uten konto er at spilleren identifiserer seg med en form for elektronisk ID. Så langt har BankID styrt på den fronten, men nå begynner det å dukke opp fra en eller annen utfordring til metoden.

Det er lett å komme i gang, hos oss får du oversikten over de sidene som er best for deg:

Velg spillnettstedet du ønsker å satse på
Logg inn og bekreft identiteten med BankID
Sett inn et innskudd og begynn å spille

Satsning på fotball er også populært i Sverige, med Premier League, Allsvenskan, La Liga og Champions Laegue øverst på listen. – Det er også mange mennesker som liker å spille ishockey, tennis og golf.

Forsikre deg om at du er kjent med sporten før du begynner å spille
Det viktigste med tipping er kanskje at du ikke gjør det blindt. Det vanligste er at du kun investerer penger på noe du er kjent med, for eksempel et sportsarrangement du fremdeles må følge. Men selv om du allerede er interessert i sporten, bør du alltid lese videre før en kamp. Det er mange forskjellige faktorer som kan påvirke utfallet av for eksempel en fotballkamp, ​​det er viktig å være klar over det.