De beste norske bookmakerne

Top Article ad

Bor du i Norge og vil tippe på odds eller spille på casino har du mange muligheter, men ikke alle alternativer er like gode. Det gjelder å finne en bookmaker som er tilpasset for norske spillere, og ikke minst også en som tilbyr odds på de sportene vi vil tippe på. Hvilke sporter man velger å spille på er nemlig veldig forskjellig fra land til land. Siden vi nordmenn følger en god del sporter som ikke er så populære i det store utland, er det viktig at du finner en spilloperatør som faktisk tilbyr spillene du vil satse på.

Vi deler her våre meninger og anbefalinger, men vil samtidig tipse om denne oppdaterte listen som månedlig viser de beste aktørene basert på bonuser, spillutvalg og ikke minst seriøsitet.

Seriøse norske bookmakere

Velger du bare første beste bookmaker du finner på nett er det store sjanser for at du blir skuffet. Dårlig utvalg av odds og dårlige odds er noe du bør kunne identifisere fort sånn at du kan bytte til en annen bookmaker, men det er også andre ting du bør passe på som kanskje ikke er like lett å oppdage som ny spiller. At det finnes betalingsmetoder som støttes for spillere bosatt i Norge har blitt en av de aller viktigste tingene å sjekke, for dette er ikke lengre en selvfølge. At du kan spille med norske kroner eller en annen valuta som passer deg er også viktig, og ikke minst må du passe på at du kan få hjelp fort, og på norsk, om du skulle ha behov for det.

At alt det vi nevnte over er i orden er hva som skiller klinten fra hveten når du skal tippe på nett.  De store, gode og seriøse bookmakerne har alt dette på stell, da de er tilpasset spesielt for norske spillere. Noen av de beste norske bookmakerne inkluderer Betsafe, ComeOn og Unibet. Alle disse satser stort på det norske markedet, og har systemer på plass for å sikre at du som norsk både kan sette inn og ta ut penger, få hjelp av norske medarbeidere, og selvsagt har de norske kroner som mulig valuta. I tillegg til dette tilbyr de også gode odds, og ikke minst odds på det vi vil spille på.

De mest populære sportene

Rundt om i verden er det noen “nye” sporter som er på vei til å ta over som mest yndede bettingobjekter, og vi snakker da først og fremst om e-sport. Her i Norge er vi derimot ikke helt der enda at dette er noe som mange har satt seg veldig inn i for å tippe på, for her er det først og fremst fotball vi velger å spille på. Internasjonal fotball er noe du finner odds for hos alle nettbaserte bookmakere, men også norsk fotball kan du finne odds for hos de beste norske oddsoperatørene. Du kan derfor tippe på kamper i OBOS-ligaen, Eliteserien og helt ned til 3. divisjon, hos de mest seriøse norske bookmakerne på nett.

Vi tipper selvsagt på andre sporter enn bare fotball, og en type idrett som vi nordmenn kanskje er langt mer interessert i enn spillere fra nesten alle andre land, er vintersport. Odds for langrenn, skihopp, skiskyting og alpint er ingen selvfølge at du kan finne hos alle bookmakere, da det stort sett er kun de som satser spesifikt på det nordiske markedet som har et godt utvalg av slike odds. Om det ikke er snakk om OL da, for når det er tid for disse lekene vil alle tilby odds for nesten alt som er.