Ny redningsjobb. (foto: huddersfield)

En manager som Wagner er ettertraktet, selv om eventyret Huddersfield fikk en kjedelig slutt i januar. Da hadde kompisen til Jürgen Klopp konsekvent styrt klubben ned mot nedrykk fra Premier League.

Bundesliga-klubben Schalke 04 skal ikke ha vært sen med å utnytte mulighetene. Klubben som så vidt holder seg over nedrykksstreken må inn med nye krefter, og ifølge Bild er Wagner en mann de har ventet på.

Der fikk dere, Manchester United! (foto: huddersfield)

Les: Suarez har ekstra gode nyheter til Liverpool-supporterne

Den tyske avisen melder at forhandlingene er langt på vei, og skal føre til at Wagner tar over managerjobben fra i sommer.

Huub Stevens har vikariert som manager for Schalke siden Domenico Tedesco fikk sparken i mars for manglende resultater.

Stevens har brukt de siste månedene til å gi Schalke et håp om overlevelse i Bundesliga, med seks poeng fra tredjesisteplass og playoff-kamper.

Caligiuri med på redningsaksjonen. (foto: schalke, twitter)

Se på Popidol: Årets beste volley

Dermed skal Wagner kunne skli inn som manager for klubben som også om noen måneder befinner seg i Bundesliga-klubb. Med seg i bagasjen har han til tider gode resultater med underdogen Huddersfield, der han samlet skalpene til flere av toppklubbene, samtidig som han har erfaring som andrelagstrener hos Schalkes store rival, Dortmund.

Fra happy days med Klopp.

Sammen med Klopp gleder vi oss til å se Wagner tilbake i sadelen. Men noen lett oppgave, blir det nok ikke.

Les: Kjempen Rio Ferdinand på vei tilbake til Manchester United!