Han i midten har visst begynt å skape problemer for United. (foto: west ham, twitter)

West Ham har vært en klubb som you don´t see coming. Mens medias fokus er rettet mot de største Premier League-klubbene – uansett prestasjoner, har David Moyes fått arbeidsro under radaren. Nå kan vi ikke lenger ignorere Hammerne.

Sheffield United fikk nok en spiker i nedrykkista da West Ham kjørte over gjengen til Chris Wilder med 3-0. Med dette passerte «lille» West Ham de regjerende Premier League-mesterne og ligger á poeng med Chelsea på topp 4/5.

Les: Bekreftet: Haaland har fått ny manager

Da Moyes etter kampen fikk det vanvittig tåpelige spørsmålet: «Hva føler du nå?», kom det tørt fra den krafitig undervurderte manageren:

-Vi er i sikkerhet nå, 40 poeng er sikkert.

Herlig! Vi aner brodden, Moyes.

-Jeg kan ikke bli revet for mye med, for vi er et lag i utvikling som prøver å skape et godt fundament. Vi nyter det virkelig i øyeblikket, hvordan skulle vi ikke det, men jeg vil fortsatt ha spillerne til å prestere. Vi har mye mer å bevise, sier Moyes til BBC.

Vi tror deg.

Chelsea tok tre poeng mot bunnlaget Newcastle, West Ham gjorde jobben, Leicester fosser på, Manchester City har speedet opp. Solskjær og Klopp skal virkelig se opp for Moyes, Tuchel og Rodgers. Sesongen 2020/21 kan lett ende utenfor topp-fire for en av dem.

Les: Chelsea har fått los på Manchester United