Etter 4 – 1 tapet for Watford i går er det bare et mirakel som han hindre Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær fra å få sparken. Watford åpnet ballet med en scoring av Joshua King i det 28. minutt. – Da lagene tuslet ut til pause på Vicarage Road lå gjestene under 2 – 0.

Manchester United-målvakt David De Gea og Watford-angriperen Josh King gikk ut i garderoben sammen. – I forkant av helgens oppgjør lovet Ole Gunnar Solskjær klubbens fans å forvente en «reaksjon» fra laget hans etter landskampspausen, men i virkeligheten var det en forferdelig åpning 45 minutter på Vicarage Road.

De slapp inn en straffe i åpningsminuttene, og til tross for at David de Dea leverte strålende redninger ved to separate anledninger, slet United da mål fra Josh King og Ismaïla Sarr ga Claudio Ranieris lag en fortjent ledelse.

Les: Slåsskamp på gresk ferieøy var begynnelsen på slutten

Da spillerne gikk mot garderoben ved pause, oppdaget kameraer De Gea spøkte med tidligere lagkamerat King; en scene som ga mange reaksjoner på sosiale medier.

En Twitter-bruker kommenterte: «Gleder meg til å høre Roy Keane snakke om dette,» mens en annen sa: «Disse spillerne respekterer ikke Ole. De respekterer ikke trenerteamet.»

OPPDATERT: På søndag var det slutt for Solskjær hos United.

Les: Haler innpå Bayern München med Haaland på tribunen