Yeeeeeeeeah! (foto: united, twitter)

Noen som husker forrige sesongs bråk rundt David de Gea? Etter de siste månedene med spanjolen tilbake som en av verdens beste keepere, måtte vi bla tilbake i arkivet for å minne oss på hvor nær De Gea var en exit fra Old Trafford.

Da den ene megatabben etter den andre kom fra de Gea ropte United-supportere og «eksperter» på Dean Henderson som storspilte hos Sheffield United. Henderson ble hentet tilbake til Manchester og mange ventet på generasjonsskiftet.

Les: ESPN: Manchester United henter inn MLS-trener

Solskjær forsvarte de Gea konsekvent gjennom stormen av kritikk, spanjolen ble på sin post i sommer – og resten er historie. For der United har vaklet seg gjennom de første månedene av sesongen, har 31-åringen spilt som i storhetstiden.

Denne uken kom den formelle anerkjennelsen: Månedens spiller i United (stemt frem av supporterne) i måneden Solskjær måtte pakke kofferten.

Les på F7: Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Prisen er den første til spanjolen siden 2018.

-Jeg er her for å hjelpe laget. Jeg forsøker å redde ballene i de viktige øyeblikkene. Nå spiller jeg godt og hjelper laget. Det er jobben min, begynner de Gea til klubbens hjemmeside.

United-supporterne bør takke Solskjær for at en av verdens beste keepere er tilbake som en av verdens beste keepere.

Les: Denne idretten trenger du nesten alltid å låne penger til