David Beckham vil bruke milliarder på å bygge en storklubb

Bare å komme, Antoine.
Top Article ad

David Beckham er en av verdens mest kjente personer og slikt blir det penger av, veldig mye penger. David og kona Victoria Beckham skal være gode for ca 4 milliarder kroner ifølge Forbes.

David Beckham har fortsatt sponsoravtaler med firmaer som  inkludert Haig Club whisky, H & M og Adidas, noe som gjør ham til en av verdens høyest betalte pensjonerte idrettsutøvere. – Pr nå skal han ha inntekter på ca 11 millioner kroner i måneden, noe som er langt over gjennomsnittet i Eliteserien og de spiller tross alt ball hver dag.

Les: David Beckhams klubb har fått navn, men mangler det viktigste

David Beckham benytter store deler av sin formue på å skape sitt nye fotballag Inter Miami FC. I tillegg til egne midler har allerede store internasjonale sponsorer kastet seg inn i kampen om det mest attraktive klubbsporsonatene.

David Beckham vil at laget skal være, ifølge egen presentasjon av sitt ambisiøse prosjekt en av verdens 10 største klubber, målt i omsetning, antall fans og sportslige prestasjoner. – Allerede har han sendt følere inn i sitt enorme fotballnett og har hatt samtaler med sin tidligere lagkamerat fra Real Madrid, Zinedine ZIdane om managerjobben og Lionel Messi om å avslutte sin karriere i solfylte Miami.

David Beckham spankulerer med gamle venner på Old Trafford.

Zidane på sin side vil helst være i Europa og er på blokka til Manchester United om de noen gang bestemmer seg for å oppgradere Jose Mourinho. Det er nok også et par andre jobber han kunne tenkt seg før han «pensjonerer» seg i USA.

Les på F7City: Manchester – industribyen som tjener 10 milliarder kroner på fotballsparking