Bare å komme, Antoine.

David Beckham er en av verdens mest kjente personer og slikt blir det penger av, veldig mye penger. David og kona Victoria Beckham skal være gode for ca 4 milliarder kroner ifølge Forbes.

David Beckham har fortsatt sponsoravtaler med firmaer som  inkludert Haig Club whisky, H & M og Adidas, noe som gjør ham til en av verdens høyest betalte pensjonerte idrettsutøvere. – Pr nå skal han ha inntekter på ca 11 millioner kroner i måneden, noe som er langt over gjennomsnittet i Eliteserien og de spiller tross alt ball hver dag.

Les: David Beckhams klubb har fått navn, men mangler det viktigste

David Beckham benytter store deler av sin formue på å skape sitt nye fotballag Inter Miami FC. I tillegg til egne midler har allerede store internasjonale sponsorer kastet seg inn i kampen om det mest attraktive klubbsporsonatene.

David Beckham vil at laget skal være, ifølge egen presentasjon av sitt ambisiøse prosjekt en av verdens 10 største klubber, målt i omsetning, antall fans og sportslige prestasjoner. – Allerede har han sendt følere inn i sitt enorme fotballnett og har hatt samtaler med sin tidligere lagkamerat fra Real Madrid, Zinedine ZIdane om managerjobben og Lionel Messi om å avslutte sin karriere i solfylte Miami.

David Beckham spankulerer med gamle venner på Old Trafford.

Zidane på sin side vil helst være i Europa og er på blokka til Manchester United om de noen gang bestemmer seg for å oppgradere Jose Mourinho. Det er nok også et par andre jobber han kunne tenkt seg før han «pensjonerer» seg i USA.

Les på F7City: Manchester – industribyen som tjener 10 milliarder kroner på fotballsparking