Maguire fikk seg endelig en opptur i United-drakta. (foto: united, twitter)

Becks har hatt hektiske dager det siste halve året. Inter Miami med en seig sesongstart i MLS, signering av Messi, Busquets og Alba – og selvfølgelig involvert i kjøpet av gamleklubben Manchester United. Det engelske fotballikonet tok seg likevel tid til å kaste seg på telefonen for å ringe til en tidligere Man United-kaptein.

Gareth Southgate hadde igjen tatt ut Harry Maguire til landslagstroppen, denne gangen til privatlandskamp mot Skottland. United-spilleren knapt uten spilletid fikk ikke overraskende massiv kritikk da han sto bak selvmål.

LES: The Telegraph: Gir fra seg gratisbillett til eget EM-sluttspill

David Beckham kastet seg på telefonen for å vise Maguire sin støtte i stormen.

-Han var en stor rollemodell for meg da jeg vokste opp. Jeg har gjennom karrieren pratet om David Beckham som en jeg så opp til og som jeg fulgte da jeg var barn, begynner Maguire ifølge Reuters.

Som deler han fikk støttende telefon fra idolet etter Skottland-kampen.

-Det viser hvor stor klasse han har at han kontakter meg. Det var noe jeg virkelig satte pris på. Det var faktisk rørende… Det betød alt, sier Maguire.

LES: Ikke lenge igjen før Haaland får City-angrepet som gjorde ham historisk