David Beckham henter genial spiss, vi applauderer!

United-emne?
Top Article ad

David Beckham sin nye klubb Inter Miami vil uten tvil by på alvorlig konkurranse i MLS fra første avspark. – At David Beckham har kontakter og «stjernekraft» er en vesentlig del av attraksjonen til klubben som har langt mindre penger å rutte med sett i forhold til de store i USA.

Nå skal ha han klart å friste Edinson Cavani til å gjøre en gratis overgang når han kontrakt med Paris Saint-Germain går ut til neste sommer.

Les: Trening først, så kontrakt

Planen til David Beckham er på mange måter genial, han vil sikre interesse fra flere land også utenfor USA med å ha et sammensatt lag.

Det er ingen som har scoret flere mål for Paris Saint-Germain enn den 32 år gamle uruguayanske stjernen, han har imponerende 194 mål på 281 kamper. – De som har god hukommelse husker muligens at Beckham selv spilte for Paris Saint-Germain mellom 2012 og 2013 og han skal fortsatt ha et godt forhold til klubben.

Les: Sjekk ut Wan-Bissakas første dag på jobben hos United


Inter Miami er også på jakt etter en manager som må være på plass i god tid før de første kampene spilles i mars neste år, den som er øverst på lista er eks lagkamerat Gennaro Gattuso.

Så langt har Inter Miami snappet opp Matias Pellegrini, Julian Carranza og Christian Makoun. Fokuset i høst skal være spillere i de fem store ligaene i tillegg til å sterk satsing på unge, gjennom akademi, andrelag og samarbeidende klubber.

«Jeg tror du vil se om du ser på de unge signeringene våre, vi har gjort betydelige investeringer i dem»

«Vi kommer til å koble dem med spillere som har spilt i Europa som er veldig godt kjent.

«Vi har sett på noen engelske spillere. Vi har noen samtaler med noen engelske spillere, og vi regner med at Inter Miami vil ha litt engelsk tilstedeværelse.»