David Beckham går etter Real Madrid-mål

Sikter mot stjernene - igjen. (foto. beckham, twitter)

David Beckham og gjengen har nok å gjøre før Inter Miami skal spille sin første kamp i 2020. Nå sikter den nye MLS-klubben seg inn mot et av de største talentene i Argentina. 

Beckham har sikret seg de argentinske tenåringene Matias Pellegrini og Julian Carranza som første signeringer. Så fulgte tenåringen Christian Makoun fra Venezuela. Fremtiden til Inter Miamis sukesss ligger tydeligvis i beina til unge sør-amerikanske spillere. Ifølge ESPN kretser klubben nå rundt 20-åringen Palacios.

Les: To snørrvalger straffes på det italienske landslaget

Samme spiller Real Madrid innledet samtaler med bak ryggen på River Plate-ledelsen.

Midtbanespilleren har jobbet seg gjennom ungdsomslagene til River Plate, og fikk allerede som 17-åring A-lagsdebuten. Dette betyr at 20-åringen allerede har rukket å spille på seg erfaring blant de voksne gutta, med 70 liga -og cupkamper og åtte scoringer.

Palacios har vært del av det argentinske U17 og U20 landslaget, og har så langt fått tillit i to kamper for A-landslaget.

Les: Icardi kan igjen gjøre jobben sin

Det lukter en spennende internasjonal satsing i Miami. Det skulle heller ikke overraske oss om David Beckham om noen år får overtalt UEFA til å inkludere MLS-klubber i Champions League.

Inter Miami har ambisjoner som strekker langt utenfor landesgrensene, ingen tvil om det.