Hadde i utgangspunktet ingen lyst til å kysse en annen drakt enn Bayerns. .

Real Madrid -forsvarer David Alaba som ikke fikk den lønnsutbetalingen han ønsket seg og dermed byttet klubb snakket om den dype forbindelsen han fortsatt har med Bayern München og den bayerske hovedstaden i et intervju med Bayern Insider -podcasten.

Alaba: «Madrid kan ikke sammenlignes med München, mitt andre hjem»

Han er Real Madrid -spiller, men David Alaba er fortsatt veldig knyttet til Bayern München, klubben der han spilte i 13 år før han flyttet til Real Madrid i sommer.

Les: Satser på å få Paul Pogba gratis og at han godtar lønnskutt

Så mye, faktisk at den østerrikske forsvareren denne uken i et intervju med Bayern Insider -podcasten produsert av den tyske avisen Bild, hvor han diskuterte sin kjærlighet til Bayern, hans nye trener Carlo Ancelotti, i tillegg til å svare på «opprøret» i den bayerske hovedstaden over handlingene hans under avdukingen i Madrid.

Alaba: München er «mitt andre hjem»
På dagen for presentasjonen i Madrid ble Alaba naturlig nok fotografert og på et av bildene kysset han den spanske klubbens ikoniske emblem, noe som gjorde Bayern -fans sinte.

På spørsmål om hendelsen på Bayern Insider-podcasten sa den 29 år gamle forsvareren: «Det betyr ikke at jeg ikke lenger elsker Bayern. Det var bare en veldig spesiell dag for meg. Det var begynnelsen på en ny etappe, men jeg ville ikke provosere Bayern -fansen i det hele tatt. Jeg tilbrakte tretten fantastiske år der».

  • «Jeg vil alltid være takknemlig overfor fansen og klubben for å ha gitt meg muligheten til å utvikle meg som person og spiller. München ble mitt andre hjem. Jeg ønsket ikke å skade noens følelser. «

Alaba diskuterte de to byene Madrid og München og gikk videre for å berolige Bayern -fans. «Madrid kan ikke sammenlignes med München. Det har blitt mitt andre hjem, og jeg vil alltid beholde det i mitt hjerte,» erklærte han.

Alaba om å jobbe med Ancelotti igjen
I likhet med Alaba selv, var Carlo Ancelotti også en ny ankomst i den spanske hovedstaden i sommer, den italienske treneren kom tilbake for en annen periode som Madrid -manager.

Alaba, som spilte under Ancelotti i Bayern, diskuterte også å jobbe med italieneren igjen og avslørte: «Å jobbe med ham er fantastisk. I München hadde vi et veldig godt forhold, og ønsket og entusiasmen han formidler på hver treningsøkt har ikke endret seg. «

Les: Stolt øyeblikk for Celtic-kapteinen