Darren Moore er en lykkelig mann

Darren Moore
Top Article ad

Alan Pardew var manager for West Bromwich, han fikk sparken 2 april hvor klubben hadde mist et ben ned i Championship. Inn som redningsmann på midlertidig avtale Darren Moore. 

Til tross for iherdig arbeid karte ikke Moore å hindre nedrykk, men både han og klubben var egentlig klar over at det var en tilnærmet umulig oppdage og de har blitt enige om en forlengelse.

Darren Moore er en lykkelig mann som ser store muligheten med klubben. Til høsten starter den lange veien tilbake til Premier League.

Darren Moore var

«West Bromwich er et lag med stort hjerte og er alltid hardt arbeidende. Teamet ønsker å vinne kamper og flytte klubben fremover hele tiden, sier Moore til klubbens Twitter-profil og fortsetter.

«Vi må opprettholde det store hjertet som er i laget. Det er en av de tingene jeg ser frem til å bli en del av, sier Moore.

Darren Moore har gjort en god jobb etter å ha blitt med i april, og han vant premien som månedens manager i Premier League i sin første måned. De siste fem kampene har det blitt tre seiere, en uavgjort og et tap. Hadde Darren Moore sine resultater vært sannheten for hele sesongen ville de avsluttet på øvre halvdel.