Dårlig nytt for Eriksen

Christian Eriksen (foto: Tottenham, twitter)
Top Article ad

Independent skriver at Christian Eriksen ser ut til å «bli sittende» fast hos Tottenham fordi Inter Milan er langt unna å godta kravene som stilles for å la han gå.

Utgangspunktet er enkelt, Christian Eriksen vil ha nye utfordringer, Tottenham vil han penger før han går gratis og Inter Milan vil gjerne ha den danske midtbanespilleren.

Les: Mikel Arteta ser etter spillere i sin gamle klubb Manchester City
Avstanden mellom de 260 millionene som Tottenham krever og de 90 millionene som Inter Milan er villige til å betale trenger man ikke å finregne på for å finne ut at er stor. Tottenham ser på tilbudet som «latterlig».

Hovedpersonen selv skal allerede være enig med italienerne, men Tottenham vil i det miste ha tilbake de 130 millionene de betalte Ajax i 2013.  

Independent skriver videre at den franske storklubben Paris Saint-Germain har kontaktet styreleder i Tottenham Daniel Levy og fortalt at deres pris er fult ut akseptabelt. Eriksen er på sin side bekymret for at det blir lite spilletid på et lag som er stappfullt av verdensstjerner og foretrekker Antonio Conte sitt prosjekt i den italienske metropolen.

Les på Popidol: Messi og gjengen skal ledes av manageren som Premier League-klubb droppet