Fra en god dag. (c) Bilde: Manchester City

Hver eneste gang noen tar en sigg, skrives det en artikkel et eller annet sted i verden om at Tottenham sin store stjerne og utrolige målmaskin Harry Kane er på vei bort. – Det hjalp lite på ryktene at han i fjor sommer signerte en ny seksårskontrakt. 

Man skjønner hvor viktig Kane er for klubben når man ser på statistikken, sist sesong satte han personlig rekord med 41 – førtien – scoringer. – De aller fleste klubber med stor nok økonomi har blitt nevnt, mer enn noen andre Real Madrid. – Alle vet at President Florentino Pérez’ elsker «Galácticos» spesielt når de er unge og Harry Kane er bare 25 år.

Les: Forlater Vålerenga etter nesten tre år

Ifølge Diario Gol skal Tottenham og Manchester City være enige om at Kane blir solgt til City for rundt 850 millioner kroner – i tillegg til at Gabriel Jesus blir Tottenham-spiller.

Det skal, ifølge avisen være sjansene til å vinne noe stort, som Premier League eller Champions League som skal være driveren. Harry Kane tror, som vi at sjansene for det er større med Manchester City enn med Tottenham.

Les på Popidol: Kan Rocketman bli årets Bohemian Rhapsody?