Tonny Brockmann

Sommerens overgang fra Stabæk til Mjøndalen for midtbanespiller Tonny Brockmann skulle egentlig være av det kortsiktige slaget. – Ideen var at han skulle kle seg i den brune drakta ut sesongen. 

Direkte opprykk

Nå har MIF Fotball og Brochmann blitt enige om en treårsavtale som gjør han til Mjøndalen-spiller ut 2021-sesongen. – Minst to av årene blir trolig i Eliteserien. Mjøndalen fortsetter å vinne etter en liten dipp og ligger på 2.plass etter å ha vunnet borte mot Tromsdalen. – Noe Mjøndalen egentlig aldri gjør.

Tromsdalen 0 – Mjøndalen 2, begge mål ved Mathias Fredriksen.

Vegard Hansen som har vært Mjøndalentrener siden 2006 har ikke før i dag tatt et eneste poeng på TUIL Arena  mot Tromsdalen. Dagens seier gjør at de ligger likt poeng med Aalesund. Etter første omgang er Aalesund i trøbbel mot gjestende Kongsvinger som leder 0 – 1.

Sist Mjøndalen slo Tromsdalen på bortebane var i 1. divisjon 12. mai 1996.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse – 30000 kr i premier

Viking ligger på 3.med en kamp mindre spilt, de møter Notodden borte på tirsdag.

«Vi er veldig glad for at Tonny blir med oss de tre neste årene. Han er en spennende spiller i sin beste alder. En annerledes og smart fotballspiller med gode offensive kvaliteter. Vi opplever denne signeringen som en bekreftelse på at våre ambisjoner holder mål. Vi skal ha så gode spillere som mulig og som har lyst til å spille på øverste nivå», sier sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Les: Mourinho planlegger å bruke en milliard «En av verdens beste spisser»

Brochmann har spilt samtlige minutter siden han ble klar for klubben i sommer.

«Tonny har prestert bra til nå og vi er trygge på at han bare blir bedre og bedre. Når relasjonene sitter og han blir bedre kjent med vår spillestil, så tror vi han kommer til å bidra mye fremover», sier Karlsen.