Jacob Friis. (foto: viborg)

En haug med trenerkandidater linkes som vanlig til RBK når det igjen er tid for å finne rett mann til jobben. Danske Bold aner at det kan bære mot en danske, og er på saken for å lirke ut informasjon om prosessen.

Viborg FF har de siste årene sett suksesstrenerne Jacob Neestrup og Lars Friis blitt hentet av større klubber, nå kan det være Jacob Friis sin tur. TV2 nevnte Friis som potensiell kandidat til RBK-jobben, Ifølge Bolds kilde er det snakk om «mer end en løs interesse». Friis er med i «ræset om at blive ny Rosenborg-træner», som det så vakkert heter på dansk.

LES: Nagelsmann gjør viktig endring på landslaget

Jacob Friis kom til Viborg i februar 2022, i første halve sesong ledet 46-åringen Viborg gjennom Superligaens Europa-playoff og sikret Conference League-kvalifikasjon seosngen etter. Forrige sesong var Viborg målforskjell unna tredjeplassen i Superligaen.

Bold legger tørt til:

«Rosenborg er den mest vindende klub i Norge, men har ikke vundet mesterskabet siden 2018. Øjeblikkeligt ligger Rosenborg på niendepladsen i Eliteserien med seks runder igen.

LES OGSÅ: Walker svarer på hvorfor han eksploderte etter Arsenal-kampen