Det som var så riktig forrige sesong ble nå helt feil. .Visst.

Det ble ristet hardt på hodet på denne siden av grensa da vår mann i Superligaen og ute i Europa bla sparket ut fra Parken. Styrelederen hos FC København mumlet svakt om at det var de svake sportslige resultatene denne sesongen som, bla., bla., bla. Danske Ekstra Bladet nøyde seg selvfølgelig ikke med denne versjonen.

Før vi gir Ekstrabladet ordet minner vi oss selv på at Ståle Solbakken er det FC København selv beskriver som klubbhistoriens største trener, en leder som har fått mer ut av troppene sine enn utgangspunktet tilsier når de har vært på tokt i Europa.

Les: Sky Sports: Fikk avslag på første bud på King, men har på plass signatur til supervingen

Så gir vi mikrofonen til den danske avisen:

-Flere uavhengige kilder melder at det var en spillertropp som ikke lenger var parat for å løpe de ekstra nødvendige meterne på banen for Ståle Solbakken. Allerede med koronakrisens inntog i mars begynte det å gå skjevt mellom Solbakken og spillerne, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge den danske avisen har troppen delt seg opp i ulike klikker med spansktalende, skandinaviske og de to Balkan-spillerne.

Spør du oss, er dette tynn suppe. Du sparker ikke manageren som siden 2013 har oppnåd en eventyrlig suksess – fordi det er surmuling hos spillere.

Les: Manchester United villig til å betale en halv milliard for Victor Lindelöf erstatter