Danny Ings

Southampton-spissen Danny Ings vil blomstre opp under Pep Guardiola sin ledelse slik at han vil score mer enn Manchester City-duoen Gabriel Jesus og Sergio Aguero. – Det er den tidligere Aston Villa spissen Darren Bent som mener Ings vil ta et stort seg opp i sommer ved en overgang.

Ings har levert varene for Southampton etter han kom fra Liverpool i 2018 (først på lån før en permanent avtale i 2019). – På et lag som sliter har han levert ni mål og tre assist på 25 kamper denne sesongen. Det er få som tror at 32 år gamle Sergio Agüero forlenger avtalen med Manchester City som går ut til sommeren, så langt har den norske demokratiforkjemperen Erling Braut Haaland blitt presentert som en mulig, men meget dyr erstatter. Manager Pep Guardiola har et mye rimeligere og etter Darren Bent sin mening et fullgodt alternativ i Danny Ings.

Les: Philippe Coutinho sjekkes ut av Qatars beste leger

Og nå har Ings blitt koblet til et oppsiktsvekkende trekk til City om sommeren da Guardiola ser på en erstatning for Aguero. – I følge talkSPORT er Southampton ivrige etter å signere Ings til en ny avtale og er klare til å gjøre ham til den best betalte spilleren i klubbens historie på £ 100 000 i uken. Dog har samtalene stoppet opp i det siste grunnet en utkjøpsklausul på 20 millioner pund.

Bent hyller Ings som en «utrolig etterbehandler» og insisterte på at «det eneste som ville hindre denne signeringen er snobberi.»

Den 37 år gamle tidligere spissen forklarte: «Hvis du snakker om noen som erstatter Aguero, er det praktisk talt umulig, du kommer ikke til å finne noen som kan komme inn og gjøre det han har gjort i klubben.

«Men jeg liker virkelig ideen om at Danny Ings skal dit, jeg synes han er en veldig, veldig god spiss og han har vært strålende de siste par sesongene. Han har vært plaget av skader, men jeg tror han ville gjort en meget god jobb der.

«Du setter han sammen bedre spillere som skaper mange muligheter, vil du se han er en utrolig avslutter.- Virkelig!, en veldig god avslutter, så hvis du setter ham i situasjoner der han kan score mål, kan jeg garantere deg at han ville score flere mål i det team enn Gabriel Jesus.

«Det eneste som ville hindre denne signeringen, er snobberi. Fans tror sannsynligvis at de burde gå for spillere som Kylian Mbappe og Erling Haaland, og å signere en spiller av Ings ‘kvalitet er ikke noe bra.

«Han er en bevist målscorer i Premier League, og hvis jeg var i Man City, ville jeg få ham inn nå, få noen som ham inn døren for anstendige penger, og deretter gå etter Haalands eller Mbappes.»

«Jeg tror ikke det er et tilfelle av at bare Manchester City kommer etter ham, jeg tror virkelig de vil være fire eller fem lag – høy kvalitet til en billig pris! Jeg kan se en rekke topplag i Premier League gå for Danny Ings. «

Les på Popidol: Til og med Paris Hilton ble sjokkert