Vi har vist en god stund at Danny Ings er mannen som leverer de spektakulære målene, men det han leverte i går i sin andre kamp for Aston Villa var helt utrolig. – Hadde jeg vært oppmerksomhetssøkende politiker eller kommentator på tv ville jeg sagt at kommer det et bedre mål i år så skal jeg røyke sokkene mine på direkten.

Danny Ings har i praksis allerede vunnet Premier League Goal Of The Season Award

Seieren var en slags oppreisning for åpningskampens 3 – 2 tap mot Watford hvor Danny Ings overtidsmål på straffe ikke hjalp for å hente hjem noen poeng.

Den tidligere Liverpool og Southampton spissen la merke til at et langt innkast ble sparket videre inn i feltet og fløy i nærheten av det Ings var. – Han tilpasset sin posisjon, og som en kinesisk akrobat gjennomførte et svev med rotasjon og klinte ballen i det lengste hjørnet.

Det tok noen få sekunder før fansen på Villa Park skjønte hva de hadde vært vitne til og eksploderte ut i vill jubel. -Jeg her helt sikkert på at akkurat dette målet vil være med på kavalkader i mange år fremover.

Les: Karren Brady: «Messi var en cashforbrenningsovn i Barcelona»

I de siste to sesongene har Ings satt inn totalt 34 mål i Premier League og han er etter bare to kamper på god vei til å levere solide tall også denne sesongen.

Manager Dean Smith var fornøyd med prestasjonen etter kampen: «Det var en fantastisk avslutning fra Danny Ings på en innøvd detalj som vi har jobbet med i vår oppstart. Derfor kjøpte vi ham.

Forhåpentligvis kommer det bedre prestasjoner, men det var viktig at vi kom i gang i dag», sier Smith til BBC.

Les: UEFA-sjef Aleksander Ceferin vil legge agenter til i Fair Play regler

Det ser definitivt ikke ut til at Dean Smith har noe å bekymre seg over etter salget av Jack Grealish til Manchester City. – Arvtageren er klar og heter Danny Ings.


Aston Villa – Newcastle 2-0

45′ 1-0 Danny Ings
62′ 2-0 Anwar El-Ghazi