Danny Drinkwater på vei tilbake til Chelsea

En klassiker: Danny Drinkwater drikker vann.

Danny Drinkwater kan bli sendt tilbake til Chelsea.  – Burnley er etter sigende ute etter å avslutte oppholdet på Turf Moor allerede i januar.

Midtbanespilleren ble sendt på lån til Clarets i august, men har siden kjempet for å få innpass hos manager Sean Dyche, Drinkwater er bare en gang så langt denne sesongen – mot Sunderland i Carabao Cup.

Les: Landslagsspiss Alexander Sørloth til sykehus med hodeskade

Burnley har muligheten til å forlenge Drinkwater-lånet i det neste overføringsvinduet, men det er usannsynlig at Chelsea vil fortsette å kreve at de dekker hans lønn på  120 000 pund per uke.

Forrige uke bekreftet Dyche sin usikkerhet til The Sun rundt 29-åringen og om han fortsatt har en fremtid i klubben, som rapportert av The Sun.

«Vi trodde ikke det skulle skje som det har skjedd,» sa han, «vi ville vært et helt annet sted hvis han hadde vært i god form.»

Les på F7: Norwegian lanserer syv nye ruter

Sean Dyche
Drinkwater skadet ankelbåndene etter å ha blitt angrepet utenfor en nattklubb i september, etter en konflikt med Scunthorpe United-forsvarer Kgosi Ntlhe. I tillegg har han fått leddbåndskader, og hindret ham i å bli fast på Burnley.

Han forlot Foxes sommeren 2017 etter at han ble signert av Chelsea for 35 millioner pund på en femårskontrakt.

Danny Drinkwater
Imidlertid spilte han bare 23 ganger for Blues, inkludert en eneste opptreden forrige sesong under Maurizio Sarri i Community Shield, noe som førte til at han ble ansett som overflødig da Frank Lampard overtok.

F7City: Er dette verdens vakreste flyplass?