Daniel Sturridge har forhandlet seg til rundt 30 millioner kroner i årslønn

Daniel Sturridge

Den tidligere Liverpool-spilleren har hatt sin strie tørn, både på og utenfor banen. Dette betyr ikke at 29-åringen kommer til å stå arbeidsløs spesielt lenge.

Ifølge ESPNs kilde er signering med tyrkiske Trabzonspor rett rundt hjørnet. Mamma og onkel, som også fungerer som agent, reiste til Istanbul på torsdag og ankommer Trabzon på fredag for the grand tour i området.

Etter å ha oppjustert tilbudet sitt, skal det dreie seg om om en avtale verdt opptil 30 millioner kroner inkludert bonuser per år.

Les: Zlatan sendte nok en søknad til Europa

Ifølge ESPN var Sturridge relativt kjølig til tanken på å flytte Svartehavet for å spille fotball, men etter at overgangsvinduet ble smekket igjen i England uten noe napp, skal motivasjonen ha økt for å finne en løsning i Tyrkia.

Også rivalen Basaksehir skal ha ønsket seg Sturridge, men har regnet inn skadehistorien og det utenomsportslige støyet rundt engelskmannen. Da endte de på rundt 10 millioner kroner i årslønn.

Les på Popidol: Suksess i USA for den «norske» skrekkfilmen

For å minne tyrkerne på hva Sturridge har stått for som spiller, ramser vi opp arbeidsgivere som Manchester City, Chelsea og Liverpool. 105 mål på 306 klubbkamper og 8 scoringer på 26 landskamper taler vel heller ikke imot 29-åringen.

Les: Patrick Vieira går for danskenes supertalent