Daniel Fredheim Holm er Vålerengaspiller for siste gang på lørdag

Foto: vif-fotball.no

Er du blant dem som synes det er noe iboende unaturlig i det å spille fotball i minusgrader, så vet vi at neste år vil Eliteserien starte senere enn i år og at til helgen er det slutt. 

Daniel Fredheim Holm har siden 2004 med et lite utenlandsopphold og en tur til Trøndelag vært Vålerengaspiller. – Vålerenga tar imot Ranheim og lørdag og det blir hans siste kamp.

Les: Landslagstrener: «Salah kan forlate Liverpool allerede neste sesong»

Teller på knappene

Klubben oppfordrer alle til å møte opp og etter en lang og innholdsrik karriere i den kongeblå drakta gi han all den hyllesten han fortjener. – Da nyheten sprakk for et par dager siden var tidligere kollega i Vålerenga og nå assistent i Skeid rask på tråden og fortalte hvor bra det er i Skeid. – Etter Tom Nordlie overtok som hovedtrener har klubben fått ambisjoner og også resultater. Skulle Daniel Fredheim Holm bli Skeid spiller er ringen slutten, det var her han spilte sine ungdomsår.

Årets målsetning for Vålerenga var topp 6. før siste kamp er lørdagens motstander på den plassen, med seier og litt flaks er det mulig å nå det målet.