Dani Ceballos til venstre med feiring. (foto: Real Madrid)

Selv om ikke alt var rosenrødt i Arsenal hadde den spanske midtbanespilleren Dani Ceballos sin beste periode i Premier League. – Sommeren 2019 lånte Real Madrid ut Dani Ceballos i to sesonger med den tanke om at det ville ende i en permanent overgang.

Vel tilbake i Real Madrid har det gått bra for 27 åringen, frem til denne sesongen hvor det har blitt lite spilletid, noe som har gjort Ceballos misfornøyd og med et ønske om å forlate Santiago Bernabéu.

Les: Tottenham akter å stanse gjenforeningen mellom Martin Ødegaard og Alexander Isak

Mundo Deportivo skriver at Newcastle har initiert en dialog med folkene til Ceballos og kommunisert det ikke er så trangt om plassen på deres midtbane.

Dani Ceballos som har kontrakt med Real Madrid har behov for å blåse liv i sin karriere igjen. – Denne sesongen har det blitt ett mål og en assist på 21.kamper. Løfte om mer spilletid vil være avgjørende for veien videre.

Ceballos har kontrakt frem ut 2017. Han kom til fra Real Betis i 2017, og var på lån i Arsenal mellom 2019 og 2021. Totalt har han scoret syv mål og gitt 13 assist på 141 kamper med Madrid-klubben.

Les på Engelske klubber: Manchester United kan nå løse Jadon Sancho-problemet