The One, the Only.. (foto: barcelona, twitter)

Vi har nettopp åpnet døra til 2022, mens Dani Alves endelig har blitt registrert for å kunne jobbe for lønna hos Barcelona. Siden november har Barca-ikonet løpt rundt på treningsfeltet og pushet de andre spillerne mot det som skal bli nye høyder, på onsdag var 38-åringen selv på banen i kampdrakten til Barcelona, 2054 dager etter forrige kamp for La Liga-giganten.

At Alves skal spille en større rolle hos Xavi, er det lite tvil om. Mot CD Linares i Copa del Rey-kampen på onsdag var den tidligere høyrebacken plassert som et bindeledd mellom forsvar og angrep, som del av en tremannsmidtbane.

Les: Dansk media: Jakter Sten Grytebust

-Xavi satt opp et system hvor jeg kan komme mer på ballen og kontrollere spillet. Jeg spilte mellom midt og kant og fylte ut rommet. Det er en posisjon der jeg kan dominere, spesielt når jeg har spillere av kvalitet ved siden av meg, sier Alves ifølge Football-Espana.

Oppgaven 1: Kontrollere spillet for Barcelona

Barcelona vant 2-1, nok til at Alves kunne nyte den historiske dagen.

-Det var en spesiell dag, på grunn av alt som har skjedd (ved exiten i 2016) og at jeg kunne vende tilbake og gjenoppleve de gode øyeblikkene i La Liga og Copa del Rey, sier brasilianeren.

Les: Rafael Benitez vil gjenforenes med storebror Longstaff

Før han legger til at Barcelona-spillerne skal lære å konkurrere og kjempe helt til dommeren blåser for kampslutt.

Oppgave 2: Sørge for at enhver som bærer Barca-drakt på kamparenaen skjønner hva det koster av blod, svette og tårer. I hver kamp. Uansett.

Som vi digger denne spilleren!