Alves. (foto: barcelona, twitter)

Da den brasilianske eks Barcelona-spilleren ble hentet inn av kompis Xavi i november, var det som alt annet enn fotballpensjonist. Ja, den nye Barca-manageren ønsket Alves sin ekstreme profesjonalitet, arbeidsdisiplin og vinnermentalitet til å drysses over de yngre spillerne i troppen, men Alves var også tiltenkt en viktig rolle på kamparenaen. Nå kom bekreftelsen på at han har gjort jobben på alle områder.

Forrige måned gikk Alves ut og etterlyste avgjørelsen om hva som skjer når den korte kontrakten hans løper ut i sommer. 39-åringen var selv krystallklar på at han hadde mer å gi klubben sin også neste sesong.

Les: Gerrard kan vente seg en telefon fra Jordan Henderson

På tirsdag kom klubbpresidenten med den gode nyheten.

-Han har innfridd målene. Sportsledelsen vil informere oss om hans beslutning. Vi vil gjerne at han fortsetter. Vi kommer til å møtes med Dani Alves så kan vi ble enige. Han ønsker å spille til VM, det er en mulighet for at vi kan forlenge kontrakten hans for de neste seks månedene, vi får se, sier Joan Laporta ifølge Marca.

Her er en som definitivt ikke klager på lønna. (foto: barcelona, twitter)

16 kamper siden januar, 1 scoring og 4 assists. Laporta går inn i forhandlinger med Alves med en «vi får se»-holdning, men det han sier før dette kan ikke annet enn bekrefte at Dani Alves bærer Barca-drakten, også etter sesongslutt når klubben har bladd frem fire friske milliarder.

Les: 5 klubber som kan sikre seg Luis Suarez-signaturen

Helt rått, helt naturlig!