Dani Alves liker fortsatt å vinne.

Brasils triumf i Copa America på søndag kveld forsvinner i mylderet av trofeer i kabinettet til Dani Alves. Den 36 år gamle spansk/brasilianske høyrevingen har utrolige 40 troféer vunnet i sin glitrende karriere etter søndag kvelds 3-1-seier over Peru.

Les: John Obi Mikel takker for seg – men ikke helt

Alves har løftet tre Champions League-troféer, seks La Liga-titler og fem Copa del Reys for Barcelona, Juventus og Sevilla og nå sist to Ligue 1-titler med Paris Saint-Germain.

Fra før var landsmann, den brasilianske back Maxwell ble klubbfotballens mest suksessfulle spiller da han løftet det franske liga-trofeet med sine Paris Saint-Germain-lagkamerater i mai 2017.

Les: John Arne Riise fikk ikke drømmejobben, vraker Drammen

Les: Velkommen til Norges Beste Online Casino Guide!

Dani Alves ?
? 841 kamper – 58 mål – 172 Assist
⏲️ 68K minutter spilt
?? 2 Copa America – 2 Confed Cup
?? 3 UCL – 2 UEL – 4 Supercup
? 3 Club WC
?? 6 League – 5 Cup – 5 Supercup
?? 1 League – 1 Cup
?? 2 League – 1 Cup – 1 League Cup – 2 Supercup

Maxwell vant to nederlandske titler og et par KNVB-kopper i løpet av sine fem år med Ajax før han løftet tre påfølgende Serie A-titler med Inter Milan.

Med Alves suksess i Paris var han allerede på topplasseringen for mestvinnende i klubbsammenheng, og skal vi være helt ærlig, det er mer imponerende å vinne i Spania, Italia og Frankrike enn i Nederland.

Brasils kaptein virker ikke å senke farten selv i en 36 han vant «Man of the Match» prisen med med nok fantastisk prestasjon da hans lag slo Argentina ut i semifinalen. – Også spillet i selve finalen var imponerende, vi mener som FIFA han var den beste spilleren i Copa America.

Les på F7: Er du imot innvandring burde du være for ekstreme klimatiltak og massiv nødhjelp