(c) Bilde: IK Start: Damion Lowe

Om noen timer får vi vite hvor tøft det blir for Start i rykke opp til Eliteserien igjen. Før møtet med HamKam ligger de på 6.plass i OBOS-Ligaen med 8.poeng opp til direkte opprykk.

Damion Lowe leverte meget bra for Jamaica i Gold Cup. Nå vil han gjøre alt for å hjelpe Start til opprykk.  – Damion Lowe var ikke med på de tre siste kampene før pausen på grunn av Gold Cup, der hans Jamaica måtte se seg slått av USA i semifinalen. Nå er han klar til å hjelpe Start i det som blir en spennende høst.

Les: Halvor Hovstad flytter til USA

– Jeg er litt sliten, men jeg er glad for å være tilbake etter å ha vært borte en god stund. Jeg er klar til å hjelpe klubben til opprykk! sier Lowe, som imponerte Start såpass under Gold Cup i 2017 at klubben hentet ham til Sørlandet. – Se videointervju på Start sine sider.

Han leverte et bra mesterskap denne gangen også, og han kom på turneringens lag etter gruppespillet. Men han er likevel skuffet over at ikke Jamaica, som har tapt finalen i Gold Cup i både 2017 og 2015, ikke gikk helt til topps denne gangen.

– Jeg følte det var vårt år, så det litt blandede følelser. Men alt kan skje i slike turneringer, så vi får prøve igjen neste gang. Personlig synes jeg det gikk bra, sier han.

Les på Popidol: YouTuber Lasse Eriksen Bjørseth deler råd og tips i en ny bok

Hvordan ser du på andre halvdel av sesongen?

– Det blir en tøff periode nå, med tre kamper på ni dager. Men vi må bare holde fokus, ingenting kommer lett. Så vi må jobbe hardt, og ta et steg av gangen. Nå er alt fokus på søndag, sier Lowe.