The One, the only. (foto: united, twitter)

I tilfellet Ronaldo vil det alltid være rykter om overgang når det nærmer seg sommerens overgangsvindu, men denne gangen er det sannsynlig at det skjer. Vi digget at Ronaldo entret Old Trafford denne sesongen og har fått underholdning og scoringer fra CR7. Likevel, prosessen Manchester United skal gjennom når neste manager tar over taktstokken, taler ikke for at portugiseren blir.

Det har ikke blitt suksessen Ronaldo sikkert forventet seg da han snudde Juventus ryggen i sesongstarten og tok med flyttelasset til Manchester. Ronaldo er historisk i Champions League og skal sørge for at han forblir det selv når spillere som Mbappé og Haaland skal jage rekordene det neste tiåret. Manchester United klarer neppe å kvalifisere seg til CL, en sesong utenfor Champions League på Ronaldo høres helt usannsynlig ut.

Legende+: Noen som husker den legendariske Manchester United-kampen med Ronaldo og Solskjær i 2007?

Ifølge Daily Mail skal Erik ten Hag (vi tar det for gitt at nederlenderen har fått jobben) gjøre det enklere for Ronaldo med å ta avgjørelsen om exit Old Trafford. Den engelske avisen hevder Ten Hag har gitt grønt lys til at CR7 kan forlate klubben allerede i sommer, siden han ikke er del av den langsiktige planen for klubben.

Les: Bekreftet: Matic skifter beite

Dette høres helt naturlig ut, vi har allerede begynt å lure på neste trekk til Ronaldo.