Hvor gøy er det å sitte på benken? (foto: özil, twitter)

Det begynner å bli en stund siden Mesut Özil briljerte på banen, men dette betyr ikke at han er dårligere stilt i lønnsforhandlinger.

Det er ingen overraskelse hvis Mikel Arteta holder Özil utenfor startelleveren denne sesongen. Tyskeren har mistet edge´n og leverte 1 stusslig scoring og 2 assist på 1449 minutter i Premier League forrige sesong. Når Arsenal skal klatre høyere enn den intetsigende 8. plassen på tabellen, trenger Arteta noen som leverer kontinuerlig.

Les: Nå har Diego Forlan og Ole Gunnar Solskjær noe mer å prate om

Özil har mer eller mindre vært koblet til en exit fra London-klubben de siste to sesongene, men nå går det uungåelig mot avreise. Ifølge Daily Mail har den saudi-arabiske klubben Al-Nassr tatt signalene og muligheten til å sikre seg en prestisjesignering.

Les på Popidol: Brad Pitts nye kjæreste er allerede gift

Den engelske avisen hevder at Özil har fått tilbud om årslønn på rundt 170 millioner kroner i året for sine fotballtjenester (les: stjernestatus).

Da har du valget, Mesut. Heng inne i Premier League så lenge det holder, eller stig inn i en mindre stressfull pensjonisttilværelse i en alder av 31.

Les: Donny van de Beek inn – to United-spillere ut