Timo Werner var nære med å redde kvelden for Chelsea i Campions League med to mål i kampen mot Zenit. Kampen endte 3 – 3 med et overtidsmål fra Zenit.

Den tyske spissen kom fra Red Bull Leipzig i fjor sommer for 53 millioner euro og har avtale som binder han til Stamford Bridge frem til 2025. Manager Thomas Tuchel har spissen med i sine planer og ser viktigheten av han på laget, akkurat som i kveld, likevel går det kraftige rykter om et bytte for å rydde plass til nye spillerkjøp.

Les: Riise går «all in» for Avaldsnes

Det er ikke Red Bull linken som Daily Mail peker på når de melder at Manchester United har en fordel hvis Chelsea spissen Timo Werner skulle forlate Old Trafford, men heller slektskap av den problematiske typen.

Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick er i ferd med å ruste opp sin stab og har ansatt Chris Armas og viktigere for denne «historien» Sacha Lense som klubbens nye sportspsykolog.

Han er den kommende svigerfaren til Chelsea-profil Timo Werner og ifølge Daily Mail kan denne detaljen åpne opp for en overgang for tyskeren til Manchester United. – Det er planlagt et stort bryllup med Werner sin kjæreste gjennom mange år Julia Nagler til sommeren.

Les på Popidol: Jack Reacher har vokst en kvart meter

Se så lykkelige de er! 😉

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Timo Werner (@timowerner)

Tror ikke jeg har hørt om en dummere grunn til å bytte jobb!- Hvem gjør det for å være nærmere svigerfar!. Alle vet det er en dårlig ide.

Hvis det blir et bytte til Manchester United må det være fordi gresset er grønnere der. Werner har tross alt slitt med å etablere seg i Chelsea selv om det går bedre nå. Rangnick har vært sentral i Red Bull systemet og har sett Werner på sitt beste på nært hold så han skjønner vi.