Rekker sesongstart. (foto: gabriel, twitter)

Manchester United har vært inne i bildet, Gennaro Gattuso og Napoli det samme. Nå hevder den engelske avisen at den obligatoriske medisinske testen før overgang er gjennomført – i London.

For en uke siden bekreftet presidenten hos Lille at Gabriel har gitt beskjed om at han vil videre, og at spilleren blir «sluppet fri» i sommer.

Les: Fredrik Ljungberg er klar for noe større

Ifølge Daily Mail bestod Gabriel Magalheas den medisinske testen på lørdag hos Arsenal, den tredje storklubben som har vært med i kampen om midtstopperen.

22-åringen har stått solid i midtforsvaret til Lille i 34 kamper forrige sesong, en sterk prestasjon når posisjonen normalt sett forutsetter noen flere år på baken. Dermed ser det ut til at alt blir klart på mandag for å offentliggjøre overgangen til Arsenal.

Ifølge The Times er det fortsatt ikke avgjørt. Den engelske storavisen hevder Napoli ikke har gitt opp å overbevise brasilianeren om heller å sette seg på flyet til den italienske havnebyen, og satser på at 22-åringen skifter mening i siste øyeblikk.

At en spiller ombestemmer seg etter at han har foretatt den medisinske testen er langt fra det mest overraskende vi har vært vitne til i fotballens verden. Vi får vente litt med å klappe Mikel Arteta på skulderen.

Les: Benfica trakk pluggen på ekstremt tynt grunnlag