O ya, O'Neil. (foto: bournemouth, twitter)

Den siste måneden har det kommet kjedelige rykter fra Molineux. Julen Lopetegui imponerte stort som Wolves-manager fra november forrige sesong, nå skulle den tidligere Sevilla-treneren skape arbeidsro og kontinuitet for å få ulvene tilbake på sporet mot topp ti plassering i Premier League. Nå kan Lopetegui ende opp med å være historie hos Wolves, dager før sesongstart.

Lopetegui har gitt klar beskjed i media han trenger og forventer forsterkninger – som han ble lovet. Ifølge The Guardian har misnøyen steget i takt med sesongåpningen som nærmer seg, uten at eierne har levert.

LES: Manchester United er svært nær sommersignering nummer fire

The Guardian melder Wolverhampton-ledelsen har skjønt Lopetegui trolig er tapt. Det engelske mediet hevder klubben har innledet samtaler med Gary O’Neil.

O’Neil ble hentet til Bournemouth i slutten av forrige august, da Scott Parker var førstemann til å få sparken i Premier League. Dette var O’Neils første hovedtrenerjobb (var assistent for Liverpools U23, så med i trenerteamet hos Bournemouth fra 2021).

I slutten av november hadde den tidligere Middlesbrough-spilleren imponert såpass med 13 poeng på 33 mulige, at klubben ga ham jobben som permanent manager for de neste atten månedene.

O’Neil ledet klubben til overlevelse i Premier League, men fikk sparken i juni «som takk for hjelpen».

LES OGSÅ: Tottenham har på plass Micky van de Ven

Nå kan det være duket for retur til Premier League for Wolverhampton. Vi tipper «hovedtrener-ferskingen» O’Neil ikke stiller de samme kravene til forsterkninger som den tidligere treneren for Spania, Real Madrid og Sevilla.