Florø stadion skal fylles opp med hjemmesupportere for en krone pr billett

Med ti seire på de tolv siste kampene er det ingenting å si på formen til Viking om dagen, det er de som sanker flest poeng i OBOS-Ligaen.  Viking ligger nå likt med Mjøndalen og serieleder Aalesund på poeng (49)

– Mens Florø som ligger nest sist håper de snudde en negativ trend ved å vinne borte mot Nest/Sotra i forrige runde.

Florø vet hvor viktig denne kampen er og håper å få med seg hjemmepublikumet med å gi bort billetter for en krone. – Det er de fremste radene som skal fylles og klubben tror det blir ok vær, men lover ingenting. Florø håper at matchvinner fra Nest Sotra kampen Patrik Johannesen skal gjøre det igjen.

Sist gang de to møtes før sommeren ble det 2 – 1 til Viking, i det som var en meget jevn. Siden da har Viking vist en positiv formkurve mens Florø har gått motsatt vei.

Viking kjemper om direkte opprykk med Mjøndalen og Aalesund. Mjøndalen har med seg kjempekrefter etter å ha vunnet 2 – 0 over serieleder Aalesund i siste runde og tar imot Kongsvinger først på tirsdag. Aalesund møter Jerv senere idag.

Vi må krige, det er dette som venter oss, lyder det fra en høylytt og engasjert hovedtrener i VIking Bjarne Berntsen under fredagens trening. Noe som tyder på at treneren og laget vet akkurat hva som møter dem i Florø.

Det som blir årets knokkelkamp kan avgjøre to ting, vinner Viking skal det utrolige mengder med flaks til for at Florø holder seg i OBOS-Ligaen. Vinner Florø har de fortsatt håpet levende, mens Viking mister fart i kampen om direkte opprykk.